Routebeschrijving voor openbaar vervoer

Als u van het openbaar vervoer gebruik maakt om bij DSW te komen, is dit mogelijk met de trein, de metro, de bus of met de tram.

Met  bus en tram

Vlakbij ons hoofdkantoor stoppen de buslijnen 51 en 54 (halte: Delflandseweg).
U kunt, naast deze buslijnen, ook gebruikmaken van de buslijnen 38, 53, 55, 89 en 137. U stapt dan echter op de Horvathweg (halte Schiedam Centrum) uit en loopt circa 2 minuten richting het grote kruispunt (Plein 1940-1945). Aan uw linkerhand ziet u vervolgens het pand van DSW Zorgverzekeraar.

Komt u met de tram? Op de hoek van het grote kruispunt (Plein 1940-1945) schuin tegenover ons pand (halte: 's Gravenlandseweg) stoppen tramlijnen 21 en 24. U ziet DSW schuin aan de overkant.

Met trein en metro

Komt u met de trein of metro, dan stapt u uit op station Schiedam Centrum.
Vanaf het perron gaat u de trappen af naar de centrale stationshal. Vanaf hier kunt u de lift of roltrap nemen die uitkomt op de Horvathweg. U kunt ook gebruikmaken van de trap die zich bevindt bij de ingang van de fietsenstalling; deze komt eveneens uit op de Horvathweg.
Loop vervolgens over de Brandersbrug richting het grote kruispunt (Plein 1940-1945). Na 500 meter ziet u aan uw linkerhand het pand van DSW Zorgverzekeraar.