Interview AD met directeur Aad de Groot

Inmiddels zijn we twee maanden verder in het voorzitterschap van directeur Aad de Groot en verscheen hij afgelopen zaterdag in een uitgebreid interview in het Algemeen Dagblad.

maandag 5 augustus 2019

Aad de Groot volgde ruim twee maanden geleden Chris Oomen op als voorzitter van DSW Zorgverzekeraar. Het Algemeen Dagblad nam de tijd om met Aad te spreken over de uitdaging om in de voetsporen te treden met Oomen en de samenwerking na de opvolging: "Nee, hij loopt niet in de weg. We kennen elkaar al vijftien jaar. Het samenwerken gaat natuurlijk".  

Ook spreekt Aad over het voortzetten van de eigenzinnigheid van DSW en hoe hij in de loop van zijn carrière al goed contact had met Oomen.

Eigenzinnigheid is de reden van ons bestaan. En dat past ook bij mij.

Lees het complete interview hier.
Let op: Het is een 'premium' artikel van het AD. Wanneer u meerdere 'premium' artikelen heeft gelezen, moet u een abonnement afsluiten om het interview te lezen.

Afschaffen van het eigen risico

Op zaterdag verscheen ook een artikel in dezelfde krant waarin Aad de Groot  spreekt over het afschaffen van het eigen risico: "Het eigen risico is ingevoerd als rem op het zorggebruik, maar er zijn ook andere oplossingen op te voorkomen dat dure zorg ten onrechte wordt gegeven." Lees het artikel hier.