Aanvullende verzekering

Een aanvullende verzekering is erg handig wanneer u vergoedingen nodig heeft die niet zijn opgenomen in de basisverzekering. We bieden complete pakketten met daarin bijvoorbeeld fysiotherapie en tandartsbehandelingen. En wat belangrijk is: iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheid. Kies een aanvullende verzekering als u een basisverzekering bij DSW heeft of deze tegelijk met de aanvullende verzekering afsluit.

AV-Compact

€ 7,50 per maand in 2019

AV-Standaard

€ 21,75 per maand in 2019

AV-Top

€ 36 per maand in 2019

Studenten voordelig aanvullend verzekerd

Ben je voltijdstudent, tussen de 18 en 27 jaar en wil je goed aanvullend verzekerd zijn? Kies dan voor de AV-Student! De premie in 2019 is slechts € 14,50 per maand (2018: € 14,25). Deze aanvullende verzekering biedt onder andere vergoeding voor fysiotherapie, reisvaccinaties en tandartsbehandelingen.

Lees meer over de AV-Student

Kinderen en aanvullend verzekeren

Voor kinderen hoeft u gelukkig geen aparte aanvullende verzekering af te sluiten.  Ze hebben namelijk dezelfde aanvullende verzekering als de verzekeringnemer op de polis. Bovendien zijn ze tot hun achttiende jaar gratis meeverzekerd voor de basisverzekering én aanvullende verzekering.  

Let op: Kinderen ontvangen sommige vergoedingen al uit de basisverzekering, zoals tandartsbehandelingen en fysiotherapie.

Zelf wijzigen in MijnDSW

  • Binnen de beveiligde omgeving kunt u zien wat uw huidige aanvullende verzekering is
  • In deze omgeving kunt u ook een aanvullende verzekering aanvragen of wijzigen
  • U kunt uw zorgkosten online indienen en een overzicht van alle declaraties bekijken
  •  
Extra vergoedingen met een aanvullende verzekering

Veelgestelde vragen