Declareren

Nederlandse nota's

Via de app

Declareren is nog nooit zo makkelijk geweest als met de MijnDSW app. Maak of selecteer een foto van uw nota, stuur deze naar ons op en wij doen de rest. Het is ook mogelijk om een PDF via de app in te dienen. 

Naar de MijnDSW app


Online declareren via MijnDSW

MijnDSW, uw persoonlijke omgeving op deze website, biedt ook de mogelijkheid om een declaratie in te dienen. In drie simpele stappen is uw declaratie ingediend. 

Naar online declareren


Declaratie indienen per post

Liever per post declareren? U kunt een declaratieformulier uitprinten en met de hand invullen. Voor een snellere verwerking adviseren we eerst het formulier op de computer in te vullen en daarna uit te printen. Via MijnDSW kunt u een versie uitprinten waarop uw persoonlijke gegevens al voor u zijn ingevuld. U kunt ook een formulier ophalen bij een loket of aanvragen bij de klantenservice. Lever het formulier met de originele nota's in bij het loket of stuur het naar:

Waar moet een nota aan voldoen?

Als voor ons niet duidelijk wie er zorg heeft ontvangen, om wat voor behandeling het gaat en wanneer dit heeft plaatsgevonden,  dan kunnen we de nota niet correct beoordelen en eventueel vergoeden. Controleer daarom zelf of uw zorgverlener de volgende gegevens op de nota invult:

  • Uw naam
  • Uw adres
  • Uw geboortedatum
  • De behandeling
  • De datum van de behandeling

Let op! Voor onze vergoedingen gelden  bepaalde voorwaarden. Ga dus altijd eerst naar het vergoedingenoverzicht.

Postadres DSW Zorgverzekeraar
Postbus 173
3100 AD Schiedam

Buitenlandse nota's

Heeft u een nota uit het buitenland en wilt u deze declareren? Dan hebben we altijd de originele papieren versie nodig. U kunt buitenlandnota's dus niet online declareren. Maak een kopie voor uzelf, gebruik het declaratieformulier en stuur de nota per post op. Vergeet niet de vragen op de achterkant van het declaratieformulier in te vullen.

Naar boven